+ 20 års erfaring

Medlem af garantiordning

Faguddannede og servicemindede murere

​Flisebelægning og klinkearbejde udføres grundigt og effektivt

​Badeværelset, køkkenet, bryggerset eller hele huset? Klinker/fliser tilbyder et væld af muligheder for smukke og holdbare overflader – til både gulv og vægge.

Vores murerfirma i Rønde på Djursland tilbyder alle former for indvendigt flisebelægning til både private, erhverv og det offentlige. Vi kører ud til kunder i Ebeltoft, Grenå samt resten af Østjylland.

Professionel rådgivning om flisebelægning og klinkearbejde

Det kan være svært at vide, hvad der præcis kan gøres for at opnå en unik og flot løsning, derfor bidrager vores faglærte murere gerne med råd, vejledning og inspiration til flisebelægning, så du får et stærkt grundlag at vælge flisearbejdet ud fra.

Vi tilbyder også arbejde med klinker, både indendørs og udendørs. Det er især keramiske klinker, der er populære blandt vores kunder, for de giver et flot udtryk på både badeværelset og i køkkenet. 

Vi vejleder naturligvis gerne om, hvilke klinker eller fliser, der matcher dit budget og dine behov. Da vi har et godt udvalg af leverandører, kan du som kunde få lige det look, du drømmer om.

Reparation af fliser og klinker

Hos os er ingen opgaver for store eller for små, og det gælder også indenfor flisebelægning og reparation af gammel belægning.

Vi lægger eller opsætter naturligvis fliser og klinker i store nybyggerier, men vi udskifter også gerne de få fliser, som er gået i stykker i et ældre stykke flisearbejde.

Vi påtager os alle opgaver inden for lægning af fliser, både i forbindelse med renovering af badeværelse og opgaver såsom lægning af ny indkørsel eller terrasse.

Udforsk vores referencer

Vi har mange renoverings- og reparationsarbejder med fliser, og vi sørger altid for at levere et resultat, der holder et højt æstetisk niveau. Det har vores kunder krav på, og derfor får du altid flisearbejde i topkvalitet hos os. 

Du kan se nogle af vores tidligere opgaver længere nede på siden.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi udfører klinkearbejde og flisebelægning for private og erhvervskunder – og påtager os gerne mange forskelligartede opgaver. Hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller gerne vil have en vejledende pris på din opgave, så er du velkommen til at kontakte os.

Som udgangspunkt hører vi gerne om dit projekt eller besigtiger det, der skal renoveres, hvorefter vi giver dig et uforpligtende tilbud.

Vi kan kontaktes på telefon 40 26 56 55 og e-mail mu@michael-udsen.dk.

​​

Kontakt os​

og få et uforpligtende tilbud!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er omfattet af Byg Garanti -
​Din garanti for godt håndværk!

Murerfirmaet Michael Udsen ApS har mange års erfaring med rådgivning inden for materialevalg, tid og bekostning på murerydelser. Vi håber vi også kan hjælpe dig!

Hurtig navigation

Interesseret i at høre mere?

Murerfirmaet Michael Udsen ApS

​Grønningen 11, 8410 Rønde


Tlf.: 40 26 56 55
E-mail: mu@michael-udsen.dk
CVR: 29922152

Følg os på Facebook