+ 20 års erfaring

Medlem af garantiordning

Faguddannede og servicemindede murere

​Renovering af badeværelse – eller lækkert nyt badeværelse?

​Hos vores murerfirma i Rønde på Djursland har vi gennem mange år stået for nyt og renovering af badeværelse i Ebeltoft og hele Østjylland, og derfor kan vi også sikre dig det badeværelse, du drømmer om.

Står du med en opgave, der indebærer renovering af badeværelse, eller drømmer du om et nyt badeværelse? Kontakt os allerede i dag.

Om det er en totalrenovering af badeværelset i hovedentreprise eller reparation af fliserne/klinkerne i brusekabinen, så kan vi håndtere opgaven.

Alt i badeværelser tilbydes

Vi har kompetencerne til at udføre alt murerarbejdet, og sammen med vores dygtige samarbejdspartnere inden for de øvrige håndværksfag kan vi levere renoveringer og reparationer i højeste kvalitet. Se fx nogle af vores referencer nedenfor.

Vi kan stå for små reparationer, fx af fugerne, eller etablere helt nyt bad. Ved reparationer er det ofte klinkearbejde og flisearbejde, der skal udføres, og her har vi stor ekspertise, så du får en smuk løsning, der holder de næste mange år.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave

Går du med overvejelser om badeværelsesrenovering, helt nyt badeværelse, eller blot få repareret dele af det, står vi klar med rådgivning, inspiration og ikke mindst erfarne murerhænder.

Hvad koster renovering af badeværelse? Eller hvad koster et nyt badeværelse? Lad os høre om dine drømme eller komme ud og se på din opgave, så kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Kontakt os allerede i dag på telefon 40 26 56 55 eller på e-mail mu@michael-udsen.dk for et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse eller nyt badeværelse.

Se referencer​

Kontakt os​

og få et uforpligtende tilbud!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er omfattet af Byg Garanti -
​Din garanti for godt håndværk!

Murerfirmaet Michael Udsen ApS har mange års erfaring med rådgivning inden for materialevalg, tid og bekostning på murerydelser. Vi håber vi også kan hjælpe dig!

Hurtig navigation

Interesseret i at høre mere?

Murerfirmaet Michael Udsen ApS

​Grønningen 11, 8410 Rønde


Tlf.: 40 26 56 55
E-mail: mu@michael-udsen.dk
CVR: 29922152

Følg os på Facebook