Over 20 års erfaring      Medlem af garantiordning        Faguddannede og servicemindede murere

Vi hjælper dig med renovering af badeværelse​ eller et helt nyt

Hos Murerfirmaet Michael Udsen ApS i Rønde på Djursland har vi gennem mange år stået for nyt og renovering af badeværelse i Ebeltoft og hele Østjylland​, og derfor kan vi også sikre dig det badeværelse, du drømmer om.

​Står du med en opgave på badeværelse? Kontakt os allerede i dag. Klik her.

Om det er en totalrenovering af badeværelset i hovedentreprise eller reparation af fliserne/klinkerne i brusekabinen, så kan vi håndtere opgaven.

Alt i badeværelser tilbydes

​Der findes ikke den opgave i badeværelset, som er for stor eller lille til os. Vi har kompetencerne til at udføre alt murerarbejdet, og sammen med vores dygtige samarbejdspartnere inden for de øvrige håndværksfag kan vi levere renoveringer og reparationer i højeste kvalitet.

Hos os får du nyt badeværelse eller renovering af badeværelse i høj kvalitet.​ Ved reparationer er det ofte klinkearbejde og flisearbejde, der skal udføres, og her har vi stor ekspertise, så du får en smuk løsning til de næste mange år.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse

​Går du med overvejelser om badeværelserenovering, helt nyt badeværelse, eller blot få repareret dele af det, står vi klar med rådgivning, inspiration og ikke mindst erfarne murerhænder.

Kontakt os allerede i dag på telefon 40 26 56 55 eller på e-mail mu@michael-udsen.dk for et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse eller nyt badeværelse.

Se referencer​

Kontakt os​

og få et uforpligtende tilbud!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er omfattet af Byg Garanti -
​Din garanti for godt håndværk!

Murerfirmaet Michael Udsen ApS har mange års erfaring med rådgivning inden for materialevalg, tid og bekostning på murerydelser. Vi håber vi også kan hjælpe dig!

Hurtig navigation

Interesseret i at høre mere?

Murerfirmaet Michael Udsen ApS

​Grønningen 11, 8410 Rønde


Tlf.: 40 26 56 55
E-mail: mu@michael-udsen.dk
CVR: 29922152

Følg os på Facebook