+ 20 års erfaring

Medlem af garantiordning

Faguddannede og servicemindede murere

​Ombygning af hus eller tilbygning til hus

Mangler du nogle ekstra kvadratmeter til beboelse, eller skal du have opført en udestue, så du kan nyde de lange sommeraftener sammen med familien?

Murerfirmaet Michael Udsen tilbyder alle typer murerarbejde inden for ombygning af hus og tilbygning til hus. Vi har især private husejere som kunder, men løser også opgaver for forskellige typer erhverv og det offentlige. Vores byggefirma dækker hele Østjylland og Djursland, herunder Rønde, Grenå og Ebeltoft.

​Skal man bygge om eller til?

Eftersom størstedelen af vores kunder er private, har vi specialiseret os inden for både tilbygning til hus og ombygning af hus i mindre størrelser. Det kan være alt fra opførelse af et ekstra lokale til sammenlægning af rum eller andre renoveringer i hjemmet​. 

Renovering af hus med hensyn til den oprindelige byggestil

Når man opfører en tilbygning til et hus eller sommerhus, er det vigtigt at tænke æstetik. Få ting kan ødelægge en boligs udseende mere end en grim tilbygning eller ombygning af hus.

​Det har vi set et utal af eksempler på gennem vores mange år i murerfaget, hvor vi har høstet erfaring og inspiration, således at vi kan tilbyde dig de mest moderne og fremtidssikrede løsninger inden for ombygning af hus og opførsel af tilbygninger. 

Vi sørger for at opføre en tilbygning eller ombygning, der er i samme stil som det eksisterende byggeri, og på den måde får du en bolig, der opretholder sit flotte ydre. Det gælder, uanset om vi bygger en stue, entre, garage eller udestue. 

Få et tilbud på ombygning af dit hus

Hvad koster tilbygning til et hus? Vi står altid klar med et tilbud på murerarbejde, også hvis det indebærer ombygning eller tilbygning. Så snart vi har hørt mere om dit projekt, udarbejder vi et skræddersyet tilbud.

Kontakt os på telefon 40 26 56 55 eller skriv til vores e-mail mu@michael-udsen.dk for mere information eller for et uforpligtende tilbud. Husrenovering kan være et stort projekt, men vi lover, at vi gør det nemt for jer.

Kontakt os​

og få et uforpligtende tilbud!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er omfattet af Byg Garanti -
​Din garanti for godt håndværk!

Murerfirmaet Michael Udsen ApS har mange års erfaring med rådgivning inden for materialevalg, tid og bekostning på murerydelser. Vi håber vi også kan hjælpe dig!

Hurtig navigation

Interesseret i at høre mere?

Murerfirmaet Michael Udsen ApS

​Grønningen 11, 8410 Rønde


Tlf.: 40 26 56 55
E-mail: mu@michael-udsen.dk
CVR: 29922152

Følg os på Facebook