+ 20 års erfaring

Medlem af garantiordning

Faguddannede og servicemindede murere

Klinke- og flisearbejde udføres grundigt og effektivt

Leder du efter en professionel, som kan tage sig af dit flisearbejde? Murerfirmaet Michael Udsen ApS tilbyder alle former for indvendigt flisearbejde til både private, erhverv og det offentlige. Vi har stor erfaring på området, og vi tilbyder vores ekspertise til alle kunder i og omkring Rønde, Grenå, Djursland og Ebeltoft samt i resten af Østjylland.

Professionel rådgivning om klinke- og flisearbejde

Der findes et væld af muligheder med klinker og fliser, og vi kan hjælpe med både inspiration, rådgivning og udførelse, så du kan få et smukt og holdbart resultat, der matcher dine ønsker og behov. Vi laver flisearbejde på både gulve og vægge, og vi imødekommer altid de krav, du stiller os, så godt som muligt. Dermed er du sikret et resultat, som du kan blive glad for både nu og mange år i fremtiden.

Lige for tiden er det især keramiske klinker, der er populære, og de giver altid et flot udtryk. Vi vejleder gerne om, hvilke klinker eller fliser der matcher dit budget og dine behov, så du har et solidt grundlag at basere dine valg ud fra. Vi har desuden et stort udvalg af leverandører, som betyder, at du få lige det look, du drømmer om.

​​

Reparation af fliser og klinker

Hos os er ingen opgaver for store eller små. Vi lægger fliser og klinker i store nybyggerier, men vi udskifter også gerne fliser, som er gået i stykker i et ældre flisearbejde. Vi påtager os altså alle opgaver indenfor flisearbejde, så tøv derfor aldrig med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp. Vi kan hjælpe med alt fra flisearbejde i forbindelse med renovering af badeværelse til opsætning af fliser over køkkenbordet.

Skal du have udført flisearbejde? Kontakt os

Skal du have lagt fliser, og kunne du tænke dig at høre lidt om vores priser, eller sidder du med spørgsmål til en specifik opgave? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne alle spørgsmål, og vi udarbejder gerne et tilbud med en god pris på din opgave, når vi kender lidt nærmere til den.

Du kan ringe på telefon 40 26 56 55 eller sende en e-mail til mu@michael-udsen.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Udforsk vores referencer​

Kontakt os​

og få et uforpligtende tilbud!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er omfattet af Byg Garanti -
​Din garanti for godt håndværk!

Murerfirmaet Michael Udsen ApS har mange års erfaring med rådgivning inden for materialevalg, tid og bekostning på murerydelser. Vi håber vi også kan hjælpe dig!

Hurtig navigation

Interesseret i at høre mere?

Murerfirmaet Michael Udsen ApS

​Grønningen 11, 8410 Rønde


Tlf.: 40 26 56 55
E-mail: mu@michael-udsen.dk
CVR: 29922152

Følg os på Facebook