+ 20 års erfaring

Medlem af garantiordning

Faguddannede og servicemindede murere

​Ombygning eller tilbygning til hus

Mangler du nogle ekstra kvadratmeter til beboelse, eller skal du have opført en udestue, så du kan nyde de lange sommeraftener sammen med familien?

Vores murerfirma tilbyder alle typer murerarbejde inden for ombygning og tilbygning til især private, men også til erhverv og det offentlige.

​Ombygninger og tilbygninger

Eftersom størstedelen af vores kunder er private, har vi specialiseret os inden for både tilbygning og ombygning i mindre størrelser.

Det kan være alt fra opførelse af en garage eller udestue til sammenlægning af rum eller andre renoveringer i hjemmet​.

Tilpasset omgivelserne

Når man opfører en tilbygning ved en bolig, er det vigtigt at tænke æstetik. Få ting kan ødelægge en boligs udseende mere end en grim tilbygning.​

​Det har vi set et utal af eksempler på gennem vores mange år i murerfaget, hvor vi har høstet erfaring og inspiration, således at vi kan tilbyde dig de mest moderne og fremtidssikrede løsninger inden for ombygning og tilbygning.

Vi sørger for at opføre en tilbygning eller ombygning, der er i samme stil som det eksisterende byggeri, og på den måde får du en bolig, der opretholder sit flotte ydre.

Få et tilbud på tilbygninger

Vi står altid klar med et tilbud på murerarbejde, og det gælder naturligvis også ombygning.

Kontakt os på tlf. 40 26 56 55 eller skriv til os på mail ​mu@michael-udsen.dk for mere information eller for et uforpligtende tilbud på tilbygning eller ombygning. Vi dækker hele Østjylland og Djursland.​​

Kontakt os​

og få et uforpligtende tilbud!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er omfattet af Byg Garanti -
​Din garanti for godt håndværk!

Murerfirmaet Michael Udsen ApS har mange års erfaring med rådgivning inden for materialevalg, tid og bekostning på murerydelser. Vi håber vi også kan hjælpe dig!

Hurtig navigation

Interesseret i at høre mere?

Murerfirmaet Michael Udsen ApS

​Grønningen 11, 8410 Rønde


Tlf.: 40 26 56 55
E-mail: mu@michael-udsen.dk
CVR: 29922152

Følg os på Facebook