Over 20 års erfaring      Medlem af garantiordning        Faguddannede og servicemindede murere

Omfugning af gamle fuger udføres grundigt​

Er de gamle fuger slidte og krakelerede? Vi tilbyder omfugning, der styrker bygningen i holdbarhed, isolering og giver et pænere resultat.

Hos Murerfirmaet Michael Udsen ApS i Rønde på Djursland har vi årelang erfaring med alle former for renovering og reparation af murerarbejde samt omfugning for både private og erhverv.

Vi tilbyder arbejde i højeste kvalitet i Ebeltoft, Grenå og hele Østjylland.​

Det betyder, at uanset hvilken type renovering – stor som lille – du skal have udført, er vi murerfirmaet at ringe til i Rønde og omegn.​​​

Specialister i omfugning og renovering

​Gennem årene har vi specialiseret os inden for netop omfugning og renovering, hvor vi især har renoveret, repareret og fuget på et væld af badeværelser. 

Derudover har vi også solid erfaring med omfugning af blandt andet garager, udestuer med videre, så uanset dit behov for renovering eller reparation kan vi løse opgaven.

Ring for et uforpligtende tilbud

​Har du brug for et godt råd fra en fagmand, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på dit renoveringsprojekt, er du velkommen til at kontakte​os på telefon 40 26 56 55 eller på e-mail mu@michael-udsen.dk.​

Kontakt os​

og få et uforpligtende tilbud!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er omfattet af Byg Garanti -
​Din garanti for godt håndværk!

Murerfirmaet Michael Udsen ApS har mange års erfaring med rådgivning inden for materialevalg, tid og bekostning på murerydelser. Vi håber vi også kan hjælpe dig!

Hurtig navigation

Interesseret i at høre mere?

Murerfirmaet Michael Udsen ApS

​Grønningen 11, 8410 Rønde


Tlf.: 40 26 56 55
E-mail: mu@michael-udsen.dk
CVR: 29922152

Følg os på Facebook