Over 20 års erfaring      Medlem af garantiordning        Faguddannede og servicemindede murere

​Flisebelægning udføres grundigt og effektivt

Badeværelset, køkkenet, bryggerset eller hele huset? Klinker / fliser tilbyder et væld af muligheder for smukke og holdbare overflader – til både gulv og vægge.

Vores murerfirma i Rønde på Djursland tilbyder vi alle former for indvendigt flisebelægning til både private, erhverv og det offentlige. Vi kører ud til kunder i Ebeltoft, Grenå samt resten af østjylland.

​Professionel rådgivning

Mulighederne med flisearbejde er nærmest uendelige, og det kan være svært at vide, hvad der præcis kan gøres for at opnå en unik og flot løsning.

Derfor bidrager vores faglærte murere gerne med råd, vejledning og inspiration til flisebelægning, så du får et stærkt grundlag at vælge flisearbejdet ud fra.

Vi tilbyder også arbejde med klinker, det kan du læse mere om under Klinkearbejde.​

Reparation af flisearbejde

Hos os er ingen opgaver for store eller for små, og det gælder også inden for flisebelægning. 

Vi lægger eller opsætter naturligvis fliser og klinker i store nybyggerier, men vi udskifter ligeså gerne de få fliser, som er gået i stykker hjemme hos fru Hansen. Vi påtager os alle opgaver inden for lægning af fliser.​

​Vi har mange renoverings- og reparationsarbejder med fliser, og vi sørger altid for at levere et resultat, der holder et højt æstetisk niveau. Det har vores kunder krav på, og derfor får du altid flisearbejde i topkvalitet hos os.

Kontakt os for mere information om flisebelægning

Uanset om du kun skal have lavet klinker i badeværelset, eller om du skal have lavet et omfattende belægning af fliser i flere rum, er vi din kompetente samarbejdspartner.

Kontakt os på tlf. 40 26 56 55 eller på mail mu@michael-udsen.dk for yderligere information. Få et uforpligtende tilbud eller pris på flisearbejde. Vi dækker hele Djursland og Østjylland fra basen i Tåstrup.​

Se referencer​

Kontakt os​

og få et uforpligtende tilbud!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er omfattet af Byg Garanti -
​Din garanti for godt håndværk!

Murerfirmaet Michael Udsen ApS har mange års erfaring med rådgivning inden for materialevalg, tid og bekostning på murerydelser. Vi håber vi også kan hjælpe dig!

Hurtig navigation

Interesseret i at høre mere?

Murerfirmaet Michael Udsen ApS

​Grønningen 11, 8410 Rønde


Tlf.: 40 26 56 55
E-mail: mu@michael-udsen.dk
CVR: 29922152

Følg os på Facebook