Omfugning samt renovering og reparation

Er de gamle fuger slidte og krakelerede? Vi tilbyder omfugning, der styrker bygningen i holdbarhed, isolering og giver et pænere resultat.

Hos Murerfirmaet Michael Udsen ApS har vi årelang erfaring med alle former for renovering og reparation af murerarbejde samt omfugning for både private og erhverv.​

Vi tilbyder arbejde i højeste kvalitet i hele Østjylland og Djursland.​ Det betyder, at uanset hvilken type renovering – stor som lille – du skal have udført, er vi murerfirmaet at ringe til i Rønde og omegn.​​

Specialister i omfugning og renovering

Gennem årene har vi specialiseret os inden for netop omfugning og renovering, hvor vi især har renoveret, repareret og fuget på et væld af badeværelser. Derudover har vi også solid erfaring med omfugning af blandt andet garager, udestuer med videre, så uanset dit behov for renovering eller reparation kan vi løse opgaven.

Ring for et udforpligtende tilbud

Har du brug for et godt råd fra en fagmand, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på dit renoveringsprojekt, er du velkommen til at kontakte​os på telefon 40 26 56 55 eller på e-mail Mu@michael-udsen.dk.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 40 26 56 55 eller send os en email på mu@michael-udsen.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Vi repræsenterer både tradition og fornyelse