Tilbygning og ombygning af bolig eller andet

Mangler du nogle ekstra kvadratmeter til beboelse, eller skal du have opført en udestue, så du kan nyde de lange sommeraftener sammen med familien?

Murerfirmaet Michael Udsen ApS tilbyder alle typer murerarbejde inden for ombygning og tilbygning til især private, men også til erhverv og det offentlige.

Ombygninger og tilbygninger

Eftersom størstedelen af vores kunder er private, har vi specialiseret os inden for både tilbygning og ombygning i mindre størrelser.

Det kan være alt fra opførelse af en garage eller udestue til sammenlægning af rum eller andre renoveringer i hjemmet

Tilpasset omgivelserne

Når man opfører en tilbygning ved en bolig, er det vigtigt at tænke æstetik. Få ting kan ødelægge en boligs udseende mere end en grim tilbygning.​

Det har vi set et utal af eksempler på gennem vores mange år i murerfaget, hvor vi har høstet erfaring og inspiration, således at vi kan tilbyde dig de mest moderne og fremtidssikrede løsninger inden for ombygning og tilbygning.

Vi sørger for at opføre en tilbygning eller ombygning, der er i samme stil som det eksisterende byggeri, og på den måde får du en bolig, der opretholder sit flotte ydre.​

Få et tilbud på tilbygninger

Vi står altid klar med et tilbud på murerarbejde, og det gælder naturligvis også ombygning.​

Kontakt os på tlf. 40 26 56 55 for mere information eller for et uforpligtende tilbud på tilbygning eller ombygning. Vi dækker hele Østjylland og Djursland.​

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 40 26 56 55 eller send os en email på mu@michael-udsen.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Vi repræsenterer både tradition og fornyelse