Klinkearbejde indendørs og udendørs​

​Murerfirmaet Michael Udsen udfører professionelt klinkearbejde, og har mange års erfaring med denne opgavetype. Hos os går vi op i detaljerne, da et detaljeret arbejde, får for eksempel badeværelset ​til at se flottere ud. Det er vigtigt, at mine kunder føler sig trygge ved at få arbejdet udført af mig, derfor overholder jeg altid alle aftaler, udfører et ordentligt stykke arbejde og rydder op.

Er det tid til klinkearbejde?

Murerfirmaet Michael Udsen udfører alle former for klinkearbejde, hvad enten det er indenfor eller udenfor.

Det er vigtigt, at vi kan stå inde for det, som vi udfører. Derfor anbefaler jeg altid mine kunder klinker i god kvalitet. Jeg har gode leverandører i klinker, så det kun er det bedste mine kunder får.

Ingen størrelse eller bestemt type opgave er for svær til os, vi har mange års erfaring med opsætning af klinker både inde og ude.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi har base i Rønde, men dækker hele Djursland og Østjylland, Egå og Risskov, hvor vi udfører klinkearbejde både inde og udenfor. Dog drejer de fleste af vores opgaver oftest om bad og køkken.

Jeg udfører klinkearbejde for privat og erhverv i Egå, Risskov og Rønde, hvad enten det er små eller store opgaver. Så klarer Murerfirmaet Michael Udsen det hele

Hvis du vil høre nærmere om vores klinkearbejde, så kan vi kontaktes​ på telefon 40 26 56 55 og e-mail Mu@michael-udsen.dk​.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 40 26 56 55 eller send os en email på mu@michael-udsen.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Vi repræsenterer både tradition og fornyelse