Flisearbejde

Badeværelset, køkkenet, bryggerset eller hele huset? Klinker / fliser tilbyder et væld af muligheder for smukke og holdbare overflader – til både gulv og vægge.​

Hos Murerfirmaet Michael Udsen ApS tilbyder vi alle former for indvendigt flisearbejde til både private, erhverv og det offentlige.

Rådgivning

Mulighederne med flisearbejde er nærmest uendelige, og det kan være svært at vide, hvad der præcis kan gøres for at opnå en unik og flot løsning.

Derfor bidrager vores faglærte murere gerne med råd, vejledning og inspiration til flisearbejde, så du får et stærkt grundlag at vælge flisearbejdet ud fra.

Vi tilbyder også arbejde med klinker, det kan du læse mere om under Klinkearbejde.

Reparation af flisearbejde

Hos os er ingen opgaver for store eller for små, og det gælder også inden for flisearbejde. Vi lægger eller opsætter naturligvis fliser og klinker i store nybyggerier, men vi udskifter ligeså gerne de få fliser, som er gået i stykker hjemme hos fru Hansen. Vi påtager os alle opgaver inden for flisearbejde.​

​Vi har mange renoverings- og reparationsarbejder med fliser, og vi sørger altid for at levere et resultat, der holder et højt æstetisk niveau. Det har vores kunder krav på, og derfor får du altid flisearbejde i topkvalitet hos os.​

Kontakt os

Uanset om du kun skal have lavet klinker i badeværelset, eller om du skal have lavet et omfattende flisearbejde i flere rum, er vi din kompetente samarbejdspartner.

Kontakt os på tlf. 40 26 56 55 eller på mail Mu@michael-udsen.dk for yderligere information eller for et uforpligtende tilbud på flisearbejde. Vi dækker hele Djursland og Østjylland fra basen i Tåstrup.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 40 26 56 55 eller send os en email på mu@michael-udsen.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Vi repræsenterer både tradition og fornyelse