Facadeisolering og facadepuds

Udvendig isolering er en by i Rusland på mange ældre bygninger, og der er mange fordele ved at få foretaget en udvendig facadeisolering. Efterisolering kan også foretages på lofter, ved karnapper m.v.

Med udvendig facadeisolering kan du få lukket kuldebroer i dit hus, og derved kan du spare mange penge på varmeregningen fremover

Hvorfor udvendig facadeisolering?

Der er flere grunde til at få foretaget facadeisolering på en bygning. Herunder kan du se de væsentligste:

  • Energiforbruget reduceres kraftigt (besparelsen kan være op til 4.000- 6.000 kr. om året).
  • Huset stiger i værdi både pga. det æstetiske løft samt energiforbedringen.
  • Det gavner miljøet, at Co2-udledningen nedsættes.
  • Facaden kræver mindre vedligeholdelse fremover.​

Kontakt os vedrørende facadeisolering​

Hvis du har brug for facadeisolering eller facadepuds, så ring til Murerfirmaet Michael Udsen på tlf.: 40 26 56 55 eller send os en mail på: Mu@michael-udsen.dk.

Hvordan udføres udvendig isolering?

Når man udfører en facadeisolering, foregår det ved, at man først opsætter den udvendige isolering på den gamle facade. Herefter får facaden en ny gang facadepuds, så den fremstår splinterny og flot.

Få tilbud på udvendig facadeisolering & facadepuds

Ønsker du at forkæle din bolig med udvendig isolering og facadepuds, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi tager en professionel vurdering af din boligs eller bygnings behov for udvendig isolering og giver dig en samlet pris på facadeisolering.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 40 26 56 55 eller send os en email på mu@michael-udsen.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Vi repræsenterer både tradition og fornyelse