Nyt badeværelse eller renovering af badeværelse

Hos Murerfirmaet Michael Udsen ApS har vi gennem mange år stået for nyt og renovering af badeværelse i Rønde, Østjylland eller på Djursland.​, og derfor kan vi også sikre dig det badeværelse, du drømmer om.

​Står du med en opgave på badeværelse? Kontakt os allerede i dag.

Om det er en totalrenovering af badeværelset i hovedentreprise eller reparation af fliserne/klinkerne i brusekabinen, så kan vi håndtere opgaven.​

Alt i badeværelser tilbydes

Der findes ikke den opgave i badeværelset, som er for stor eller lille til os. Vi har kompetencerne til at udføre alt murerarbejdet, og sammen med vores dygtige samarbejdspartnere inden for de øvrige håndværksfag kan vi levere renoveringer og reparationer i højeste kvalitet.

Hos os får du nyt badeværelse eller renovering af badeværelse i høj kvalitet.​ Ved reparationer er det ofte klinkearbejde og flisearbejde, der skal udføres, og her har vi stor ekspertise, så du får en smuk løsning til de næste mange år.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Går du med overvejelser om badeværelserenovering, helt nyt badeværelse, eller blot få repareret dele af det, står vi klar med rådgivning, inspiration og ikke mindst erfarne murerhænder.

Kontakt os allerede i dag på telefon 40 26 56 55 eller på e-mail Mu@michael-udsen.dk for et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse eller nyt badeværelse.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 40 26 56 55 eller send os en email på mu@michael-udsen.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Vi repræsenterer både tradition og fornyelse